Ormås Redovisning

Tjänster

LÖPANDE BOKFÖRING

BOKSLUT

RÅDGIVNING

LÖNEADMINISTRATION

ÖVRIG ADMINISTRATION

DIGITALISERING

KONTAKTA MIG

Hela grunden för redovisningen utgörs av den löpande bokföringen. Under räkenskapsåret ska alla affärshändelser registreras och sammanställas, så kallat att "föra bok"Tar man hjälp av mig med denna del av processen får man en garanterad kvalitet och jag jobbar såklart för att effektivisera processerna så mycket som möjligt. På köpet delar jag med mig av löpande rådgivning och nyttiga tips och råd att ta med sig på vägen. Såklart hjälper jag även till med de deklarationer och den rapportering som är aktuell för dig.


När räkenskapsåret löpt ut sammanfattas perioden i ett årsbokslut. Beroende på vilken företagsform bolaget har följs upprättadet av årsbokslutet av lite olika åtgärder; olika bolagsformer deklareras på olika sätt och driver man t.ex. ett aktiebolag ska även en årsredovisning upprättas. Jag guidar dig gärna rätt och överlåter man denna del av processen på mig delar jag gärna med mig av min erfarenhet och kunskap med att tolka den information som bokslutet ger. Jag kan ta fram relevanta nyckeltal för analys och ge dig nyttig information inför kommande affärsbeslut.


När årsbokslutet är färdigt och resultatet är analyserat är det dags att se framåt och fundera på hur man kan dra nytta av den information man har fått. Kanske behöver man förändra någonting eller kanske har man idéer om en ny verksamhetsgren man vill lansera. Här finns jag tillgänglig som bollplank och hjälper gärna till med att upprätta kalkyler och budget för att du ska uppnå dina mål.


Oavsett om du har anställda eller arbetar själv i företaget kan jag hjälpa dig med löneadministration och arbetsgivardeklaration. För den som önskar hjälper jag även till med beräkningar, rapportering och rådgivning på detta område.


Det finns mycket man kan behöva hjälp med längs vägen och jag hjälper såklart till där det behövs. Det kan vara betalning av leverantörsfakturor, kundfakturering, reskontrahantering, avstämningar, diverse beräkningar och rapporteringar. Berätta vad du vill hjälp med, jag kan bistå med det mesta på området.


I en framtid där digitalisering är ett faktum hjälper jag dig gärna med ett digitalt upplägg för din redovisning. Fördelarna är många, fråga gärna om du vill veta mer.


Oavsett om du önskar hjälp med delar av processen eller om du söker en helhetslösning finns jag här till din hjälp. Ta kontakt med mig så kan vi prata vidare om vad du önskar att få hjälp med och hur just vårt samarbete kan utformas.


Det första mötet är alltid gratis!